Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Nisan 2016

İŞKUR, ÇMD Üye Toplantısına Katıldı

ÇMD merkezinde gerçekleştirilen üye toplantısına davetli olan İŞKUR Genel Müdürlüğü, Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Mehmet Aslan ve İŞKUR İstanbul İl Müdürü Sn. Muammer Coşkun, İŞKUR’un aktif istihdam politikaları ve çalışmaları hakkında ÇMD Üyelerini bilgilendiren bir sunum yaptı.

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına T.C.Ziraat Bankası A.Ş.'nin katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 47 oldu.

Daha Fazla Oku

ÇMD YK Başkan Yardımcıları Belirlendi!

4. Dönem Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile ilk Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz arasından 4 Başkan Yardımcımızı oybirliği ile seçtik. Yeni dönemde Başkan Yardımcıları olarak görev yapacak isimler şöyle belirlendi; ASSISTT-Gürcan Aladinli, ALONET-Haktan Saran, AVEA-Eniz Akdağ, TELEPERFORMANCE-Engin Utkan.

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Ttnet A.Ş. firmasının katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 48 oldu.

Daha Fazla Oku

ÇMD Başkanımız Metin Tarakçı, Albaraka Türk Katılım Bankası "Dijital Dönüşüm Konferansı" nda, Çağrı Merkezi Sektörünün Geleceğini Anlattı!

Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Tarakçı, Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenen "Dijital Dönüşüm Konferansı’’nda konuşmacı olarak yer aldı ve çağrı merkezi sektörünün geleceği hakkındaki öngörülerini paylaştı.

Daha Fazla Oku

ÇMD 2016-2019 Stratejilerimizi Belirlemek Üzere Çalıştay Gerçekleştirdik!

8 yıldır başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Derneğimizin daha etkin bir çalışma sistemi içerisinde 2016-2019 dönemi faaliyetlerinin planlanması,stratejilerinin belirlenmesi birbirinden önemli gündemlerin önceliklendirilmesi amacıyla Cemile Sultan Korusunda strateji toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Üyelerimiz, danışman firmanın moderasyonu eşliğinde derneğimizin 3 yıllık faaliyet planında odaklanılması gereken konu başlıklarını , adımları ve çıktıları belirleyerek oldukça verimli ve keyifli bir gün geçirdik.

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon Paz.Tic.A.Ş.'nin katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 49 oldu.

Daha Fazla Oku

Yönetim Kurulu Toplantımızı 20 Nisan Tarihinde Gerçekleştirdik!

Yönetim Kurulu Üyelerimiz toplantımızda yeni üyelik başvurularını değerlendirirken, Derneğimizin sosyal medya hizmeti alması, ödül organizasyonu ile ilgili aksiyonlar, sektörümüzü etkileyen önemli gündemlerden olan mesleki sertifikasyon sınav merkezi gibi gündemdeki konularla ilgili bilgi paylaşımında ve görüş alışverişinde bulundular.

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Akkoyunlar Otomotiv İletişim Tekstil San. ve Dış.Tic.Ltd.Şti.'nin katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 50 oldu.

Daha Fazla Oku

Teleperformance Türkiye, 4. kez Kariyer.net “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü

Teleperformance Türkiye, şirket politikasında ve İnsan Kaynakları uygulamalarında benimsediği “İnsana Saygı” yaklaşımı ile 21. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından 4. kez ödüle layık görüldü.

Comdata Türkiye, MEDAŞ ve MEPAŞ'ın çözüm ortağı oluyor

Comdata Türkiye, 1 Nisan 2016 itibariyle Medaş (Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.) ve Mepaş (Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş.) şirketlerine Konya’da hizmet sunmaya başladı. İşbirliği sonucunda toplamda 55 müşteri temsilcisi 7/24 iletişim merkezi hizmeti verecek.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.