ÇMD Üyelik Avantajları

Çağrı Merkezleri Derneği’ne Neden Üye Olmalısınız?

• 54 üye kurum ile çağrı merkezi sektörünün %90’ını temsil eden, Türkiye’deki çağrı merkezlerini tek çatı altında toplayan ilk ve tek aktif Sivil Toplum Kuruluşuyuz.
  • Sektörü etkileyen her türlü yasal düzenlemede söz sahibi olabilmek ve sesimizi duyurabilmek adına güç birliği oluşturuyoruz. (Yatırım Teşvikleri, İstihdam Teşvikleri, BTK Hizmet Kalitesi Yönetmeliği ve sektörü etkileyen diğer tüm düzenlemeler,   BDDK sorumluluğundaki çağrı merkezi sektörünü etkileyen düzenlemeler, tehlike sınıfı düzenlemesi, Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun Tasarısı, Mesafeli Satış Sözleşmelerine Dair Yönetmelik, Hizmet İhracatında Kurumlar Vergisi İndirimi ve Döviz Kazandıran Hizmet Ticaretinin Desteklenmesi Hakkındaki Tebliğ, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile Mesleki Sertifikasyon süreci, sektörümüzle ilgili tüm Bakanlıklar ve kurumlarla düzenli ve yakın temaslar...) Aramıza katılan her yeni üye temsil gücümüzü de arttırıyor. Sektör temsilcisi olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla oluşturduğumuz iyi iletişimimizi her geçen gün geliştirerek sektörümüze katkı sağlıyoruz.
  • Sektörü etkileyen önemli gündemleri yakından takip ediyoruz ve üyelerimizi etkileyecek her türlü haber, proje ve gelişmelerden onların da haberdar olabilmelerine imkan sağlıyoruz.
  • Üyelerimiz, düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Yönetim Toplantılarında sektörün önde gelen yöneticileri olarak bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunabiliyor ve birbirlerinin tecrübelerinden faydalanabiliyorlar. Bu sayede sektördeki projeler, yenilikler, ihtiyaçlar, süreçler hakkında düzenli ve detaylı bir bilgi alışverişine imkan sağlamış oluyoruz.
  • Derneğe üye olan kuruluşların kamuoyu, müşteriler ve çalışanlar nezdinde daha güvenilir ve profesyonel olduklarına dair olumlu algıya katkı sağlıyoruz. Sektördeki firmalar hakkında görüş isteyen tarafları üyelerimiz hakkında bilgilendirebiliyoruz.
  • Üyelerimize dernek içindeki komisyonlarda ve derneğin hayata geçirdiği projelerde gönüllü olarak çalışabilme imkanı sunuyoruz. Bu sayede farklı kurumlardan ve farklı sektörlerden  benzer işi yapan kişilere birlikte çalışma imkanı sağlıyoruz.
  • Dernek tarafından sunulan eğitim, denetim, sertifikasyon, araştırma-sunum ve rapor gibi hizmetlerden üyelerimizin avantajlı koşullarda faydalanmalarını sağlıyoruz.
  • Derneğin yeraldığı tüm ulusal ve uluslararası platformlarda, basın-yayın organlarında, etkinlik ve organizasyonlarda, derneğin web sitesinde ve düzenli yayınlarında üye kuruluşların tanıtımlarını yapıyoruz.
  • Çağrı merkezi sektörünün sağlıklı gelişimini sağlamak, faaliyet alanını genişletmek, sektöre belirli standartlar getirilmesine katkı sağlayarak hizmet kalitesini artırmak, kamuoyunu sektörümüz hakkında bilinçlendirmek ve kamu kurumları nezdinde sektörümüzü temsil etmek, teşviklerin tüm ülke sathına kademelendirilerek yayılmasını sağlamak /kapsamını genişletmek, sektörümüzü etkileyen ve ihtiyaç duyulan tüm regülatif çalışmalara dahil olmak, nitelikli işgücü ihtiyacı için eğitim ve sertifika programlarının yaygınlaştırılmasına destek olmak ve sektörün bilgi merkezi olmak amacı ile faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Soru ve görüşleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

info@cagrimerkezleridernegi.org