Lufthansa Cağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. Genel Müdür Vekili görevine Sevda Güler getirildi

Lufthansa Cağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri ailesine şirketin Istanbul‘da ilk kurulus günlerinden itibaren katilan Sevda Güler, 10 yılı aşan Lufthansa Cağrı Merkezi serüveninde bir çok deneyime ve birikime vakıf olmakla birlikte idari ve üst düzey kadronun çeşitli birimlerinde görev almistir. Akademik ve mesleki bilgi ve becerilerini Operasyon Koordinatörü görevini üstlenerek 2008 ile 2012 yillari arasinda ispat etmis, raporlamalar ve analizler ile ilgili olan uzmanligi nedeniyle Ağustos 2012’den itibaren Finans ve Muhasebe Müdürü olarak atanmistir. Muhasebe ve finans süreçlerinde üstün basarı ile sağladığı koordinasyonu ve hakimiyeti ile istikrarli, liderlik yönü güclü, analitik değerlendirmeler yapabilen kisiliğini sergileyen Sevda Güler 01 Ocak 2014 tarihinde Lufthansa Cagri Merkezi ve Müsteri Hizmetlerinin Genel Müdür Vekili görevine layik görülmüştür. Sirketin en önemli noktalarinda görevler üstlenerek, profesyonel açıdan geniş bilgi ve nitelik yelpazesine sahip olan Sevda Güler, sirketin yapısını ve organizasyonu güclendirmesinde önemli rol üstlenmistir.