ÇMD, Türkiye Çağrı Merkezi Sektörünü Yurtdışında Temsil Etmeye Devam Ediyor!

ECCCO (European Confederation of Contact Centre Organisations) tarafından her yıl gerçekleştirilen yönetim toplantısı, 7 Aralık 2015 tarihinde Polonya'nın Varşova Kentinde gerçekleşti. ECCCO’ya üye olan dernekler, kendi ülkelerindeki en iyi çağrı merkezi seçilen firmaları da bu etkinliğe davet ederek, uluslararası bir platformda , faaliyetlerini ve projelerini tanıtan bir sunum yapma fırsatı sundular.

Bu kapsamda ÇMD’nin davetlisi de bir önceki yıl Türkiye’de en iyi çağrı merkezi seçilen CALLUS firması oldu. Polish Marketing Association evsahipliğinde gerçekleşen toplantıya, ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı, ÇMD Genel Sekreteri Demet Koçkal’a eşlik etmek üzere CALLUS firmasını temsilen Satış ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Vildan Çal Özel, katılım gösterdi. ECCCO olarak faaliyetlerin geliştirilmesi ve üye ülkelere daha fazla fayda sağlamak üzere görüşlerin paylaşıldığı toplantıda, Polonya’nın en büyük oursource çağrı merkezlerinden biri olan PZU’ya ziyaret gerçekleştirildi.