Dernek Olarak Kalkınma Bakanı Sn.Lütfi Elvan’ı Ziyaret Ettik!

Yeni dönem Bakanlar Kurulunun oluşmasını takiben, 24 Haziran Cuma günü ziyaret ettiğimiz ilk Bakanımız Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan oldu.

Başkan Yardımcılarımızdan Engin Utkan’ın çağrı merkezi sektörüne ilişkin güncel verilerin paylaştığı, sektörün temel ihtiyaçlarını aktardığı görüşmede Bakan Bey’in özellikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki çağrı merkezi istihdamının arttırılması yönündeki beklentisi ve talebi oldu. Dernek olarak özellikle 6.bölge illerindeki mevcut istihdamın beklendiği seviyede gelişmesi için ihtiyaç duyulan teşvik ve yasal düzenleme önerilerimizi tüm üyelerimizle birlikte revize ederek Bakanlığa tekrar ilettik. Konu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek sektörümüzü bilgilendirmeye devam edeceğiz.

.