Çağrı Merkezleri Derneği 2. Altın Kulaklık Ödüllerine Başvurular Sürüyor

Derneğimiz tarafından organize edilen Altın Kulaklık Ödülleri’nin ikincisi için geri sayım başladı. Sektörün yüzde 90’ını kapsayan derneğimizin düzenlediği yarışmada başvurular tüm hızıyla devam ediyor. Üç farklı kategoride başvuruların yapıldığı yarışmada katılımcılar, “Bu işi seviyorum çünkü”, “En samimi müşteri deneyimi hikayesi” ve “En etkili sosyal sorumluluk projesi” kategorileri için videolar çekerek ödüle sahip olmak için kıyasıya yarışıyor. Başvuruların 30 Eylül’e kadar devam edeceği yarışmanın ödül töreni 22 Kasım’da gerçekleşecek.

Yarışmaya başvurmak isteyen adayların  en fazla 1 dakika olacak şekilde çektikleri videolarını altinkulaklik.cagrimerkezleridernegi.org adresinde yer alan başvuru linkine eklemerleri yeterli.

Haydi, üç kategoriden istediğini seç, videonu gönder ve bu yılın kazananı sen ol.