Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Ekim 2019

Başkandan Mesaj

Merhaba, Uzun bayram ve yaz tatillerinin ardından yoğun geçecek olan yılın son çeyreğine girdik. Dernek tarafında ve sektörümüzde yoğunlaşan etkinlikler, buluşmalar, projeler bu dönemde hız kazanıyor.

Daha Fazla Oku

"Kaliteli Hizmet İçin İnsana Yatırım Yapma Konusunda Olumlu Bir Değişim Var"

Günümüzde müşteriye konforlu, hızlı, doğru ve güvenilir hizmet sunumu, markalara rekabet yarışında büyük avantaj sağlıyor. Müşteri bağlılığının yaratılmasındaki kritik rolü artık tartışmasız kabul edilen müşteri iletişim merkezleri aracılığı ile müşteri deneyimi süreçlerini uçtan uca yönetmeyi tercih eden marka sayısı giderek artıyor.

Daha Fazla Oku

‘Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ Temasıyla Gerçekleştirdiğimiz 4. Takım Liderleri Zirvemize 300’ün Üzerinde Genç Yönetici Katıldı

Çağrı Merkezleri Derneği’nin (ÇMD) düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Takım Liderleri Zirvesi’nin dördüncüsü, ‘Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ temasıyla 27 Eylül Cuma günü Bostancı Dedeman Hotel’de gerçekleştirildi. Çağrı merkezi sektörünün üst düzey yöneticileri ve takım liderlerini buluşturan bir platforma sahne olan zirveye bu yıl da ilgi büyüktü.

CCC’nin İstanbul’daki Yeni Lokasyonunu Ziyaret Ettik

2010 yılından bugüne derneğimizin üyesi olan ve Türkiye’den yurtdışına farklı pek çok dilde hizmet sunan CCC’yi, İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki yeni lokasyonlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Genel Sekreterimiz Demet Koçkal’ın Dernekteki 10.yılını Kutladık

Çağrı Merkezleri Derneği idari organizasyon yapısı içerisinde, Yönetim Kurulu tarafından alınan kararların hayata geçirilmesinden ve yürütülen projelerden sorumlu olan Genel Sekreterimiz Demet Koçkal’ın, Dernek’teki 10.yılı kutladık.

Daha Fazla Oku

Kale Kilit'ten Çalışanlarına Müşteri Odaklı Hizmet Becerilerini Geliştirme Eğitimi

Kale Kilit çağrı merkezi ve teknik servis hizmet ekibi, Müşteri Odaklı Hizmet Becerilerini Geliştirme eğitimi aldı.

Daha Fazla Oku

Türkiye’nin İnovasyon Üssü İTÜ Vodafone Future Lab, Teknoloji Sohbetlerine Ev Sahipliği Yapıyor

Vodafone, iş ortakları ile teknolojik dönüşümün getirdiği fırsatları konuşmak üzere İTÜ Vodafone Future Lab'de yeni bir etkinlik serisi başlattı. "Future Lab Tech Talks" olarak adlandırılan etkinliklerin ilkinde teknoloji lideri Kaus Phaltankar, Vodafone Business müşterilerine dijital dönüşümün iş dünyasına etkilerini, bulut teknolojilerindeki son gelişmeleri ve siber tehlikelerden kaçınabilmenin yollarını anlattı.

Online Hızlı Tüketim Sektörü Mercek Altında

Dünya genelinde 14 ülkedeki 200 bine yakın tüketiciyle yapılan görüşmeler sonucu hazırlanan Teleperformance CX Lab Global 2018 Araştırması, online hızlı tüketim sektöründe yaşanan dönüşüme ayna tuttu.

Asseco SEE Grup 2019 Yarı Yıl Finansal Sonuçlarını Duyurdu

Asseco South Eastern Europe (ASEE), grup seviyesinde 2019 ikinci çeyrek ve yarı yıl finansal sonuçlarını duyurdu.

Daha Fazla Oku

CMC Turkey, Kadın Cinayetlerine Dur Diyor!

CMC Turkey çalışanları, son dönemde artan kadın cinayetlerine dikkat çekmek adına tek renk oldu.

Tempo ile Altı Nokta Körler Derneği Dostluk Maçı Yaptı

Engelli istihdamına yaptığı katkılar ile fark yaratan Tempo ile Afyonkarahisar Altı Nokta Körler Derneği arasındaki işbirliği ve dayanışmayı arttırmak için bir dostluk maçı düzenlendi.

Daha Fazla Oku

Vestel Müşteri Hizmetleri "Kahvem Termosta" Dedi!

Sürdürülebilirlik yolunda çıktıkları bu yolda, sıfır atık için karton bardak kullanımına karşı #kahvemtermosta diyen Vestel Müşteri Hizmetleri diğer çağrı merkezlerine de meydan okudu.

Erişim Müşteri Hizmetleri'nde Starbucks Günü

Erişim Müşteri Hizmetleri, çalışanlarına keyifle yudumlamaları için kahve ikramında bulundu.

CCC İstanbul Yeni Yerine Taşındı

CCC İstanbul son 10 yılda çok başarılı oldu, örneğin Florida'daki Stevie ödülleri Satış ve Müşteri Hizmetleri dalında Yılın İletişim Merkezi olarak onurlandırıldı. CCC, telekomünikasyon, seyahat, finans ve e-ticaret gibi sektörlerden iş ortakları ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Erişim Müşteri Hizmetleri’nden Konser Bileti Çekilişi

Sosyal medya üzerinden yaptığı yarışmalarla çalışanlarına çeşitli ödüller veren Erişim Müşteri Hizmetleri, yaptığı yarışmalara bir yenisini daha ekledi.

Daha Fazla Oku

AssisTT Liderler Okulu Başlıyor!

AssisTT Akademi, Türk Telekom Akademi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile yöneticilerin liderlik gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Daha Fazla Oku

Erişim Müşteri Hizmetleri'nde Maketler Yarıştı!

Erişim Müşteri Hizmetleri’nde ekipler arası Maket Yarışması düzenlendi. Tüm birimlerden ekipler kendilerine verilen malzemeler ile en iyi maketi yapmak için birbiriyle yarıştı.

Callart'tan Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus Gösterisine İki Bilet

Callart Çağrı Merkezi, sosyal medya üzerinden düzenlediği bir yarışmayla 2 kişiye, Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisine bilet hediye etti.

Daha Fazla Oku

Webhelp Stratejik Gelişiminin Bir Sonraki Aşamasını Yepyeni Bir Vizyon, Marka ve İmza ile Kutluyor!

Müşteri deneyimi ve iş çözümlerinde Avrupa lideri olan Webhelp, “işimize insani bir dokunuş katmak” olarak tanımlanan vizyonunu, yepyeni bir marka kimliği ve imza ile tüm dünyada duyurdu.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.