Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Şubat 2016

BAŞKANDAN MESAJ!

Merhaba,

2016 yılının ilk ÇMD e-Bülteninde birbirinden değerli haberlerimizi sizlerle paylaşırken, Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul Toplantımızda da 2.kez Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilmemin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Daha Fazla Oku

Çağrı Merkezleri Derneği’nde Metin Tarakçı bir kez daha başkanlığa seçildi!

Sektöre yön veren lider şirketlerin bir araya gelerek oluşturdukları Çağrı Merkezleri Derneği Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, 17 Şubat 2016 tarihinde Raffles Hotel’de gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçimlere giren Metin Tarakçı, oybirliği ile bir dönem daha Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Metin Tarakçı başkanlığındaki yeni Yönetim ve Denetim Kurulu, 2019 yılının Şubat ayına kadar görev yapacak.

Daha Fazla Oku

İŞKUR ve ÇMD’nin İşbirliği!

Çağrı Merkezleri Derneği üst yönetimi Ankara İŞKUR Genel Müdürlüğü ile irtibata geçerek sektörün istihdam ile ilgi teşvik ihtiyaçlarını masaya yatırdı.

Daha Fazla Oku

Aktif Bank’ın çağrı merkezinde sunulan hizmet kalitesi, Çağrı Merkezleri Derneği tarafından verilen EN15838 Hizmet Sertifikası ile tescillendi !

Aktif Bank, Çağrı Merkezleri Derneği aracılığıyla verilen, Avrupa Birliği standartlarında hizmet sunulduğunu belgeleyen EN15838:2009 Müşteri İletişim Merkezleri Hizmet Sertifikasını almaya hak kazandı ve müşteri iletişim merkezinin stratejisi, süreçleri, çalışan memnuniyeti, altyapı ve sağladığı müşteri memnuniyeti süreçlerini kapsayan denetimleri başarıyla tamamladı.

Daha Fazla Oku

ÇMD İnsan Kaynakları Komisyonu biraraya geldi!

Çağrı Merkezleri Derneği insan kaynakları komisyonu sektördeki sorunlara çözümler üretebilmek için hazırlanarak İŞKUR’a iletilecek metnin detaylarını görüşmek üzere bir araya geldi.

Daha Fazla Oku

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Asseco SEE firmasının katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 46 oldu.

Daha Fazla Oku

Arvato Telekomünikasyon’a “İnsana Saygı” Ödülü!

Kariyer.net tarafından verilen 15. İnsana Saygı Ödülleri sahiplerini buldu. Dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısı Arvato Telekomünikasyon, şirket politikasında ve insan kaynakları uygulamalarında benimsediği yaklaşımla, Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net tarafından ödüle layık görüldü.

Daha Fazla Oku

Ali Murat Alkanlı, Arvato Telekomünikasyon Hizmet ve Çözüm Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi oldu

Arvato Telekomünikasyon, iş ortaklarının bugünkü ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılayacak farklılaştırılmış çözümler sunmak için ekibini konusunda uzman isimlerle genişletiyor. Dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısı Arvato Telekomünikasyon’da Hizmet ve Çözüm Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu üyeliğine Ali Murat Alkanlı getirildi. Mevcut global hizmet portföyünün de katkısıyla en gelişmiş teknolojiyi kullanan çözümler sunmayı hedefleyen Arvato, bu atamayla amacına daha da yaklaşacak.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.