Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Nisan - Mayıs - Haziran 2022

Başkandan Mesaj

Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte önümüzdeki 3 yıllık dönemdeki çalışma planımızda odaklanacağımız konuları belirlemek üzere 2 strateji toplantısı gerçekleştirdik.

Daha Fazla Oku

Van'daki Öğrenciler Derneğimizin ve Üyelerimizin Katkılarıyla Bilişim Sınıflarına Kavuştu

Üyelerimizin katkılarıyla, Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Yatıksırt İlkokulu’nun artık bir bilişim sınıfı var!

Daha Fazla Oku

9. Müşteri Hizmetleri & Deneyimi Zirvesi'nin Açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Banu Hızlı Gerçekleştirdi

Nice Medya tarafından düzenlenen 9. Müşteri Hizmetleri & Deneyimi Zirvesi’nin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanımız Banu Hızlı gerçekleştirdi.

Daha Fazla Oku

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımızdan Haktan Saran ve Zekeriya Arslan, 9. Müşteri Hizmetleri & Deneyimi Zirvesi’nde

9. Müşteri Hizmetleri & Deneyimi Zirvesi’nde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımızdan Haktan Saran ve Zekeriya Arslan panel bölümünde yer aldılar.

Daha Fazla Oku

2022-2025 Yol Haritamızı Belirlemek Üzere Strateji Çalıştayımızı Gerçekleştirdik

Yönetim Kurulu Üyelerimiz 2022-2025 yıllarında izleyeceği yol haritasını belirlemek üzere 2 adet çalıştay gerçekleştirdi.

Derneğimizin Yeni Üyesi Odeabank Oldu

Yurt genelindeki 48 şubesi ve toplam 1.111 çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren Odeabank, derneğimizin yeni üyesi oldu. Odeabank'ın aramıza katılmasının ardından Derneğimizin üye sayısı 52 oldu.

Daha Fazla Oku

2021 Türkiye Çağrı Merkezi Pazar Verilerini Düzenlediğimiz Basın Toplantısında Açıkladık

Salgın sürecinde vatandaşa kesintisiz hizmet sunulmasını sağlayan çağrı merkezi sektörü, aynı zamanda tüm dünyaya da hizmet ihracatı yaparak Türkiye’yi yakın coğrafyada bir hizmet üssü haline getirdi.

11 Mayıs’ta Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

11 Mayıs’ta Yönetim Kurulu Toplantımızı Online Olarak Gerçekleştirdik.

Tempo BPO’da Yeni CEO Taylan Akalın

Üyelerimizden Tempo BPO’nun yeni CEO’su Taylan Akalın oldu.

Daha Fazla Oku

Net Call Center Genel Müdürü Esat Kubilay Yorga "Çalışan Odaklı Yaklaşım Her Zaman Önceliğimiz Oldu"

"Yapmış olduğumuz tüm uygulamaların temel amacı çalışanlarımızın; ekibin bir parçası olduğunu hissetmelerini ve işlerini severek yapmalarını sağlamak."

CMC Türkiye Yeni Lokasyonunu İzmir’de Hizmete Açtı

CMC Türkiye, Anadolu’nun dört bir yanına genişleme hedefi ile yatırımlarını artırıyor.

Daha Fazla Oku

Webhelp Türkiye’de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Bilal Öner Arat Atandı

Webhelp Türkiye Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Bilal Öner Arat oldu.

AssisTT, Teknoloji Odaklı Çözümleriyle Mükemmel Müşteri Deneyimi Sağlıyor

AssisTT; gerçek zamanlı konuşma, ses, duygu analizi, memnuniyet ölçüm araçları, chatbot gibi teknolojik çözümlerle uçtan uca mükemmel müşteri deneyimini tasarlıyor.

Daha Fazla Oku

Tempo BPO, Almanya’da Tempo Communication Adıyla Hizmet Vermeye Başladı!

Tempo BPO artık Almanya’da da hizmet verecek.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.