Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Haziran 2016

2016-2019 Dönemi Faaliyetlerimiz

Değerli Sektör Liderlerimiz, Bildiğiniz üzere Genel Kurul sonrasında yeni Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ilk iş olarak, 2016-2019 dönemine ilişkin strateji ve eylem planımızı oluşturmak amacıyla bir çalıştay gerçekleştirdik. Değişen pek çok gündeme paralel olarak tüm konularımızı hem sektörümüz hem de Derneğimiz özelinde ele aldık, stratejileri belirledik, hareket adımlarımızı oluşturduk ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz bu adımları sahiplendiler. Bu noktada tüm gün bu toplantıda bulunarak değerli fikirleri ile Derneğimizin ve sektörümüzün gelecek vizyonunu belirlemek üzere katkı sağlayan Yönetim Kurulu Üyelerimize bu özverili çalışma için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Daha Fazla Oku

4. Müşteri Hizmetleri Zirvesinin Açılışını Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Tarakçı Gerçekleştirdi!

Nice Medya tarafından 4 Mayıs 2016 tarihinde Maslak’ta bulunan Steigenberger Hotel’de düzenlenenen 4.Müşteri Hizmetleri Zirvesinin açılış konuşmasını her yıl olduğu gibi bu yıl da Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Tarakçı gerçekleştirdi.

Daha Fazla Oku

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 51 oldu.

Daha Fazla Oku

Üye Toplantımızı 9 Mayıs Tarihinde Gerçekleştirdik!

9 Mayıs tarihindeki YK toplantımızı tüm üye temsilcilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Derneğimizin 2016-2019 strateji toplantısı çıktıları hakkında bilgilendirme ve konuların delegasyonunu yaptığımız, üyelik başvurularının değerlendirdiğimiz, yeni üye kurum temsilcileri ile tanışma gerçekleştirdiğimiz toplantımıza ilgi ve katılım oldukça büyüktü.

Daha Fazla Oku

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) Seminerine Katıldık!

Mesleki Yeterlilik Kurumu(MYK) tarafından Mayıs ayı içinde Ankara’da sınav merkezi olmak isteyen kuruluşlara yönelik bilgilendirmenin yapıldığı 2 gün süren seminerine katıldık. Mesleki Yeterlilik Kurumu faaliyetleri, Ulusal Yeterlilikler,Ulusal Meslek Standartları, Yetkilendirme Süreci ve Portal Kullanımı, Yetkilendirme Kriterleri gibi konular yoğun bir şekilde işlenerek sektörümüzü etkileyen oldukça faydalı bilgiler edindik.

Daha Fazla Oku

Dernek Olarak Başarılı Bir Seminere İmza Attık!

Çağrı merkezi sektörünün bilgi merkezi olarak, kişisel verilerin gizliliği ve korunması ile kişilerin izni olmadan ticari amaçlı iletişim kurulmasının önüne geçen yasal düzenlemeler hakkında düzenlediğimiz seminerimiz yoğun ilgi gördü. Seminerde, Derneğimizin avukatı ve Hukuk ve Dijital Kimlik Danılmanı Emre Berk tarafından, veritabanlarının izinli sayılabilmesi için gereklilikler aktarıldı ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin yapılması gereken hazırlıklar konusunda sektör profesyonelleri detaylı olarak bilgilendirildi.

Daha Fazla Oku

İŞKUR Genel Müdürlüğü Ziyaretimiz!

İstihdamda öncü olan çağrı merkezi sektörü, İŞKUR ile en yoğun çalışan iş alanlarından bir olmakta. İŞKUR ile olan süreçlerimizi geliştirmek ve iyileştirmek için yapılabilecekler konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere 15 Haziran Çarşamba günü ziyaret ettiğimiz Aktif İşgücü Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Aslan Bey, her zaman olduğu gibi ÇMD Temsil Heyetini ilgiyle karşıladı ve tüm soruları yanıtladı

Daha Fazla Oku

Dernek Olarak Kalkınma Bakanı Sn.Lütfi Elvan’ı Ziyaret Ettik!

Yeni dönem Bakanlar Kurulunun oluşmasını takiben, 24 Haziran Cuma günü ziyaret ettiğimiz ilk Bakanımız Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan oldu. Başkan Yardımcılarımızdan Engin Utkan’ın çağrı merkezi sektörüne ilişkin güncel verilerin paylaştığı, sektörün temel ihtiyaçlarını aktardığı görüşmede Bakan Bey’in özellikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki çağrı merkezi istihdamının arttırılması yönündeki beklentisi ve talebi oldu.

Daha Fazla Oku

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu(BDDK) Ziyaretimiz!

BDDK(Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) Finansal Tüketici İlişkileri Daire Başkanı Ahmet Yılmaz Bey ile tanışmak üzere 28 Haziran tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Tarakçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Engin Utkan, Gürcan Aladinli, Haktan Saran ve Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Aynur İstanbul'da kendisini ziyaret etti. Gerçekleştirdiğimiz bu nezaket ziyaretinde, sektörümüzün önemli gündemleri hakkında Daire Başkanımızı bilgilendirdik ve BDDK(Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) ile olası işbirliği fırsatlarına Dernek olarak hazır olduğumuzu da ifade ettik.

Daha Fazla Oku

Üye Toplantımızı 9 Haziran’da Gerçekleştirdik!

Derneğimizin yeni dönem için seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen 2016-2019 faaliyetleri ve stratejilerini belirlediği toplantı sonucu oluşturulan çalışma grupları hakkında bilgilendirme yaptığımız toplantımızda Derneğimize son dönemde üye olan ve toplantımızda hazır bulunan Procat Danışmanlık Yazılım Telekomünikasyon A.Ş. ve Akkoyunlar Otomotiv İletişim Ltd.Şti.’nin temsilcilerine “Aramıza Hoşgeldiniz” dedik ve kendilerine kısaca söz verilerek duygu ve düşüncelerini aldık.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.