Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Ağustos 2016

Üye Toplantımızı 17 Ağustos’ta Gerçekleştirdik!

52 üye kurumdan 140 temsilcinin davetli olduğu üye toplantımızda tehlike sınıfı düzenlemesi, İŞKUR süreçleri, teşvikler, enerji sektörüne ilişkin düzenleme, telefon dolandırıcılığı, çağrı merkezi pazar araştırması, ÇMD Takım Liderleri Zirvesi, ÇMD Sektör Buluşması Etkinliği, Arayan Hat Bilgisi Kullanımına İlişkin Usul ve Esaslar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Son dönede aramıza yeni üye olarak Katılan Callay ve Aktifbank temsilcilerine de “Aramıza Hoşgeldiniz” dedik.

Daha Fazla Oku

Bankalararası Kart Merkezi Ziyaretimiz!

BKM (Bankalararası Kart Merkezi) Genel Müdürü Soner Canko ile 26 Temmuz tarihinde Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Tarakçı ve Genel Sekteter Demet Koçkal ile ziyaret ederek telefon dolandırıcılığı konusunda işbirliği fırsatlarımızı görüştük. Son günlerde sıkça rastladığımız, vatandaşlarımızı mağdur den ve sektörümüzün de algısını kamuoyu nezdinde negatif etkileyen telefon dolandırılıcılığı olayları konusunda neler yapılabileceğini değerlendirdiğimiz görüşmemiz oldukça verimli ve keyifli geçti. BKM içerisindeki çalışma grupları hakkında bilgi edindik ve bu çalışma gruplarında yer alacak her konuda işbirliği yapabileceğimiz konusunda hem fikir olduk.

Daha Fazla Oku

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Ziyaretimiz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Danışmanı Ertuğrul Altın’ı 15 Temmuz Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haktan Saran ve Genel Sekreter Demet Koçkal ile birlikte ziyaret ettik. Enerji sektöründeki hizmet kalitesi düzenlemesi hakkında bilgi aldığımız ziyaretimiz oldukça verimli geçti. Enerji sektöründe hizmet veren firmalardaki süreçlerin iyileştirilmesi vatandaş odaklı hizmet anlayaışının gelişim süreci hakkında bilgi aldık. Sözkonusu düzenleme hususunda ihtiyaç olması halinde regülatif kurumlara ve Bakanlığa destek olup katkı sağlamakta memnun olacağımızı da ilettik.

Daha Fazla Oku

Yönetim Kurulu Toplantımızı 14 Temmuz Tarihinde Gerçekleştirdik!

Yönetim Kurulu toplantımızda yeni üyelik başvurusu Callay Çağrı Merkezinin üyeliği onaylanırken, Derneğe Kamu Kurumları ile ilişkilerin ve kritik konuların takibi amacıyla 6 aylık danışmanlık hizmeti verecek İstanbul Sanayi Odası Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Ömer Kavas ile tanışma gerçekleştirildi. Derneğimizin 2016-2019 strateji çıktıları kapsamında üyelerden gelen geri dönüşlere göre belirlenen çalışma grupları üyelerinin aksiyon planları Yönetim Kurulu Üyelerine sunuldu. Çalışma grupları aksiyon önerilerini daha hızlı somutlaştırmaları için mevcut durumda 3 aksiyon üzerine yoğunlaşmalarına karar verildi.

Daha Fazla Oku

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Callay Çağrı Merkezi'nin katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 52 oldu.

Comdata Türkiye, Win Bilgi İletişim'i Satın Alıyor

Comdata Group, iş süreçleri ve dış kaynak sektörünün önde gelen şirketlerinden Win Bilgi İletişim A.Ş.'yi satın alarak sunduğu hizmetlerin çeşitliliğini artırırken, Türkiye'deki pazar konumunu güçlendiriyor. Avrupa’nın lider iş süreçleri dış kaynak (BPO) firmalarından biri olan Comdata Group, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. 2013 yılında Callus'ı satın aldıktan sonra Türkiye'deki faaliyetlerini "Comdata Türkiye" markası adı altında yürüten Comdata Group, sektörün önde gelen firmalarından Win Bilgi İletişim A.Ş.’yi (Win) satın almak için anlaşmaya vardı.

Daha Fazla Oku

Arvato farklılaştırılmış hizmetler (BPO) sektörünün en iyisi

Arvato Türkiye, 2002 yılından beri en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Stevie Awards’ta, 60 ülkeden katılan ve 15 farklı kategoride yarışan 3.800 şirket arasından sıyrılarak farklılaştırılmış hizmetler (BPO) kategorisinde Altın Ödül ve Yılın Yönetim Ekibi kategorisinde Bronz Ödül kazandı.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.