Bu maili düzgün görüntüleyemiyorsanız tıklayın.

MDYD e-BÜLTEN
Mart 2018

BAŞKANDAN MESAJ!

Merhaba,

2018 yılının ilk e-bülteninde kısaca bir 2017 değerlendirmesi yapmak istiyorum. Dernek olarak XSights Araştırma ve Danışmanlık’ın proje yönetiminde gerçekleştirdiğimiz 2017 Türkiye Çağrı Merkezi Pazar Araştırması sonuçlarına göre; çağrı merkezi sektöründeki istihdam yüzde 7’lik büyüme göstererek 91 bin kişiye ulaştı. Takım lideri, yönetici ve idari kadro ile birlikte toplam çalışan sayımızın yaklaşık 105 bin olduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki yıl bu istihdamın yüzde 5 büyüme oranıyla 110 bine ulaşmasını bekliyoruz, 95 bini Müşteri Temsilcileri oluşturacak şekilde…

Çağrı Merkezleri İnsana ve Teknolojiye Yatırım Yapacak

Sektörünün bilgi merkezi ve referans noktası olan Çağrı Merkezleri Derneği tarafından yayımlanan 2017 Türkiye Çağrı Merkezi Pazar Verileri raporu, çağrı merkezlerinin yatırım planlarına ışık tutuyor.

Daha Fazla Oku

Enerjisa’nın Çağrı Merkezinde Sunulan Hizmet Kalitesi, Çağrı Merkezleri Derneği Tarafından Verilen EN15838 Hizmet Sertifikası ile Tescillendi

Enerjisa, Çağrı Merkezleri Derneği tarafından verilen ve Avrupa Birliği standartlarında hizmet sunulduğunu belgeleyen EN15838:2009 Müşteri İletişim Merkezleri Hizmet Sertifikasını almaya hak kazandı. Enerjisa Sertifika’yı almak için Müşteri İletişim Merkezi’nin stratejisi, çalışan memnuniyeti, altyapısı ve sağladığı müşteri memnuniyeti kriterlerini kapsayan denetimleri başarıyla tamamladı.

Daha Fazla Oku

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

2014 yılında kurulmasına rağmen turizmde en hızlı büyüyen çağrı merkezlerinden biri olan Linebilgi, Çağrı Merkezleri Derneğinin üyesi oldu!

Vakıf Emeklilik Müşteri Hizmetlerinde Kalitesini Tescilledi

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Vakıf Emeklilik, Çağrı Merkezleri Derneği tarafından verilen EN 15838:2009 Müşteri İlişkileri Yönetim Sistemi Belgesi alarak, çağrı merkezlerindeki hizmet kalitesini de tescilledi. EN15838:2009 Müşteri İlişkileri Yönetimi Belgesi, düzenlenen törenle ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı Metin Tarakçı tarafından, Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı’ya takdim edildi.

Daha Fazla Oku

Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

20 yıl önce sektöre ilk adımını atan Vodatech Bilişim Proje Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş., Derneğimizin yeni üyesi oldu!

Vestel Müşteri Hizmetleri’ne Mükemmel Müşteri Deneyimi Ödülü

Vestel, tüketicilerin marka şikayetleri platformu sikayetvar.com tarafından üç A. C. E. ‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ ödülüne layık görüldü. Vestel, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da beyaz eşya, televizyon ve cep telefonu kategorilerinde sektör birincisi oldu.

Daha Fazla Oku

AssisTT’in Ek İstihdam Sağladığı Erzincan Lokasyonuna Başbakan Binali Yıldırım’dan Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye’nin en büyük çağrı merkezi hizmetini sunan Türk Telekom iştiraki AssisTT’in, Erzincan’da 200 kişilik ek istihdamla birlikte hayata geçirdiği yeni hizmet birimini ziyaret etti. AssisTT Genel Müdürü Cemil Yıldırım ise “Çağrı merkezlerimiz arasında bugüne kadar gösterdiği performans ve başarıyla göz dolduran, uluslararası tasarım ödüllü Erzincan lokasyonunda, yepyeni bir projeyi daha hizmete almanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İBB 153'e Uluslararası Ödül

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi, dünyanın en saygın ödüllerinden 12. The Stevie Awards For Sales & Customer Service’te “Yılın İş Geliştirme Başarısı” alanında ilk üçe girdi. Ödüller, 23 Şubat’ta Las Vegas’da düzenlenecek organizasyonunda verilecek.

Daha Fazla Oku

Geri bildirimlerinizi info@cagrimerkezleridernegi.org adresine e-posta göndermenizi rica ederiz.