Derneğe Katılan Yeni Üyeler !

ÇMD üyeleri arasına Metlife’ın da katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 46 oldu.

MetLife, Inc. (NYSE: MET) kendisine bağlı ortaklıkları ve iştirakleri (“MetLife”) aracılığıyla sigorta, yıllık gelir sigortası ve çalışan yan hakları programları alanlarında hizmet veren öncü ve global bir şirket. Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Latin Amerika, Asya, Avrupa ve Orta Doğu’da pazar lideri konumunda olan MetLife, dünya genelinde yaklaşık 100 milyon müşteriye 50’ye yakın ülkede hizmet veren öncü ve global bir şirket olarak dünya çapındaki deneyimini  Türkiye’deki yerel uzmanlığı ile birleştirerek, müşterilerine bireysel emeklilik ürünleri ile hayat ve ferdi kaza sigorta hizmeti sunuyor.

Detaylı bilgi için www.metlife.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.