Derneğimize Katılan Yeni Üyeler!

ÇMD üyeleri arasına Pusula Call Center'ın de katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 48 oldu.

Pusula Call Center 2009 yılında çağrı merkezi sektörüne, sektörde işini iyi yapan bir oyuncu olma vizyonuyla yola çıktı. Bu vizyonu ile emin adımlarla ilerliyor. Kamu ve özel sektöre çağrı merkezi, iletişim merkezi hizmetlerini vermekte, farklı dillerde yerli ve yabancı paydaşlarımıza müşteri odaklı hizmet ile yoluna devam etmektedir. Pusula Call Center Ankara Kızılay’da iki Lokasyon ve İzmir Konak  lokasyonu ile birlikte üç lokasyon ile hali hazırda kurulu olan 750 koltuk kapasitesi ile müşterilerine esnek çalışma imkânı sağlamaktadır. 2016 planları dahilinde, farklı lokasyonlarda, yeni projelerle istikrarlı büyümesine devam edecektir.