Çağrı Merkezleri Derneği sektör buluşması etkinliği katılımcılardan tam not aldı

Yaptığı çalışmalarla çağrı merkezi sektörünün gelişimine ve büyümesine önemli katkılar sağlayan Çağrı Merkezleri Derneği, sektörden tam not almaya devam ediyor. 2023 Vizyonunda Türkiye ve Çağrı Merkezi Sektörü” adlı sektör buluşmasında iç kaynak – dış kaynak çağrı merkezi firmalarını, sektöre hizmet sunan teknoloji firmalarını, eğitim kurumlarını ve diğer tedarikçi kurumları çağrı merkezi firmalarının üst düzey yöneticilerini kamu kurumlarının yetkilileri ile bir araya getiren Çağrı Merkezleri Derneği, gerçekleştirdiği organizasyondan tam not aldı. Memnuniyet anketine katılan katılımcılar, organizasyonun beklentilerini karşıladığını, hatta beklentilerin üzerine çıktığını belirterek, %95 oranında sonraki yıl düzenlenecek olan etkinliğe mutlaka katılmak istediklerini ifade ettiler. Çağrı Merkezleri Derneği, katılımcılarından aldığı bu değerli geribildirimlerle sonraki yıl düzenleyeceği sektör buluşması etkinliği için kolları sıvadı.