Derneğe Katılan Yeni Üyeler !

ÇMD üyeleri arasına Pronet'in de katılması ile birlikte Derneğe üye olan firma sayısı 44 oldu.

Türkiye’de elektronik güvenlik sektörünün öncü firmaları arasında bulunan Pronet’in ana faaliyet konusu, sunmuş olduğu güvenlik çözümleri ile kişi, kurum, kuruluş, öz varlık ve bilginin korunmasını sağlamaktır. Ev ve işyeri güvenliğinden, bankalar ve bu bankalara bağlı şube ve ATM’ler ile Türkiye’nin önde gelen perakende mağaza zincirleri gibi büyük kurumların güvenlik sistemlerine kadar geniş bir yelpazeye hitap eden hizmet ve çözümler sunan Pronet, 170.000'in üzerinde müşteriye ve 2000’e yakın çalışana sahiptir. 2012 yılında dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden biri olan Cinven'le yatırım ortaklığı gerçekleştiren Pronet, tüm Türkiye genelinde hizmet ve servis ağı ile çalışmalarını sürdürmektedir.