Başkandan Mesaj!

Merhaba,

Çağrı Merkezleri Derneği yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak bu sayımızda sizlerle ilk defa buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul Toplantımızda yaptığımız seçimde, değerli Genel Kurul Üyelerimizin tam desteğini alarak oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralmış bulunuyorum. Bu kıymetli ve önemli görev için, bana güvenerek desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.

Görevi devraldığım Sayın Metin Tarakçı’ya, sektörümüzün gelişimi adına yapmış olduğu değerli katkılar için ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulu olarak, Sayın Tarakçı’nın başkanlığında, geçtiğimiz 3 yıllık dönemde, sektörümüzün gelişimi adına Derneğimize katkıda bulunmak amacıyla hepimiz günlük iş tempomuz içerisinde özverili bir şekilde çalıştık, çok da güzel projeleri hayata geçirdik. Tüm yapılanları bir adım öteye taşıyabilmek hiç şüphesiz yeni yönetimimizin en büyük sorumluluğu olacaktır.

Benimle birlikte göreve başlayan yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerini belirlerken; şirketlerin mümkün olduğunca en üst seviyede temsil edilmesi, sektörümüzün homojen bir yapıda temsili, bugüne kadar olan süreçte dernek faaliyetlerinde aktif olarak görev alınmış olması gibi kriterleri göz önünde bulundururken kadın yöneticilere de mümkün olduğunca fazla yer vermek istedim. Bu işin tamamen gönüllülük, vakit, emek  ve enerji gerektirdiğinin bilincinde olarak yönetim sorumluluğunu üstlenen ve çalışmalara katkı sağlamak isteyen yeni dönemdeki Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve Denetim Kurulu Üyelerimizi de gönülden tebrik ediyorum.

Olağan Genel Kurul Toplantımızdan sonraki ilk Yönetim Kurulu toplantımızda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları olarak;  CMC – Banu Hızlı, EKO CCS – Zekeriya Arslan, Turkcell Global Bilgi – Çağatay Aynur, Türk Telekom – Eniz Akdağ seçildiler. Başkan Yardımcılarımızı da tebrik ederek görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni yönetim ekibimizle birlikte Nisan ayı içerisinde bir strateji toplantısı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu toplantıda önümüzdeki 3 yıllık dönemde Dernek olarak hangi konulara hangi öncelik sırasında odaklanacağımızı, hareket planımızı, süreç sorumlularını ve zaman planlarını belirleyerek yol haritamızı güncellemiş olacağız. Toplantıdan önce, tüm üyelerimizden gündem önerilerini de güncel olarak iletmelerini rica ediyoruz. Sektörümüzün ve üyelerimizin beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına üyelerimizden gelecek bu yönlendirmelerle yeni dönemdeki faaliyet planımız şekillenmiş olacak.

Önümüzdeki sayıda sizlere strateji toplantımızın çıktısı olan odaklanacağımız konularımıza ve çalışma planımıza ilişkin genel bilgileri aktaracağız.

Sevgi ve Saygılarımla

ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı