Tempo ile Altı Nokta Körler Derneği Dostluk Maçı Yaptı

Engelli istihdamına yaptığı katkılar ile fark yaratan Tempo ile Afyonkarahisar Altı Nokta Körler Derneği arasındaki işbirliği ve dayanışmayı artırmak için bir dostluk maçı düzenlendi.

Görme engellilerin oynadığı bir oyun olan “Golbol” müsabakasında karşı karşıya gelen iki takım, mücadeleden 19-19 berabere ayrıldı.

Maçın ardından, Tempo Operasyon ve Müşteri İlişkilerinden sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emre Sarısoy, “Bu etkinlikte onlarla beraber olmaktan mutluluk duyduk. Tempo olarak engellilerin iş gücüne katılımı için birçok çalışma yürütüyoruz. Biliyoruz ki engellerinin üretime katkılarını artırabiliriz.” dedi.

Görme engelliler ile empati kurulmasını sağlayan bu müsabakanın sonunda, Tempo Takımı oyuncuları 30 Ağustos'ta Konya'daki yapılacak olan ulusal Golbol turnuvasına katılacak olan Altı Nokta Körler Derneği üyelerine başarılar diledi.