Genel Sekreterimiz Demet Koçkal’ın Dernekteki 10.yılını Kutladık

Çağrı Merkezleri Derneği idari organizasyon yapısı içerisinde, Yönetim Kurulu tarafından alınan kararların hayata geçirilmesinden ve yürütülen projelerden sorumlu olan Genel Sekreterimiz Demet Koçkal’ın, Dernek’teki 10.yılı kutladık.

Eylül ayında gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantımızda, 10.yıl plaketini Yönetim Kurulu Başkanı Rengin Ağılönü’nden alan Demet Koçkal’a, kuruluşundan itibaren Derneğe vermiş olduğu emekler için teşekkür ettik. Göreve başladığı ilk günlerden itibaren birbirinden değerli yöneticilerle başarılı pek çok projede birlikte çalışabildiği için çok şanslı olduğunu ifade eden Demet Koçkal da, verilen emeklerin karşılıklı olduğunu belirtti ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine bu nazik jestleri için teşekkürlerini iletti.