‘Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ Temasıyla Gerçekleştirdiğimiz 4. Takım Liderleri Zirvemize 300’ün Üzerinde Genç Yönetici Katıldı

Çağrı Merkezleri Derneği’nin (ÇMD) düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Takım Liderleri Zirvesi’nin dördüncüsü, ‘Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ temasıyla 27 Eylül Cuma günü Bostancı Dedeman Hotel’de gerçekleştirildi. Çağrı merkezi sektörünün üst düzey yöneticileri ve takım liderlerini buluşturan bir platforma sahne olan zirveye bu yıl da ilgi büyüktü.

Çağrı Merkezleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rengin Ağılönü, zirvenin açılışında yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale gelen Takım Liderleri Zirvemiz, çalışanlarımızın kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, onları meslektaşlarıyla buluşturmak ve işimizin meslek olarak algılanması yolunda ilerleme kaydetmek adına bizim için büyük önem taşıyor” dedi ve çağrı merkezi sektörüne dair bazı dikkat çekici verileri katılımcılarla paylaştı.

Çağrı merkezi sektörünün genç liderleri hem öğrendi hem eğlendi

Zirve programı kapsamında; Teleperformance Gelişen Pazarlardan Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Tolga Uçbağlar, ‘Teknolojinin Çağrı Merkezi Sektörüne Etkisi’ isimli sunumunda, müşteri hizmetlerinin tarihçesinden bahsederek, gelişen teknolojinin iş süreçlerine ve insanlara yardımcı olduğunun ancak insan dokunuşunun her zaman çok önemli ve gerekli olacağının altını çizdi. Selmin Gök Eğitim Danışmanlık ve Koçluk Hizmetleri Kurucusu Selmin Gök ise ‘Liderin Gücü’ başlıklı konuşmasında, genç liderlere kendilerini ve ekiplerini geliştirebilmeleri için önerilerde bulundu.

Zirvenin öğleden sonraki bölümünde, Webhelp CEO’su Metin Tarakçı’nın moderatörlüğünde düzenlenen ‘Kariyer Yolculukları’ başlıklı oturumda, sektöre Müşteri Temsilcisi olarak adım atan, şimdi üst düzey yönetici olan örnek isimler panelist olarak ağırlandı ve birbirinden farklı gelişen başarı hikayelerinden ilham alındı. Oturumda panelist olarak bulunan Callart Genel Müdürü Sevda Güzel Kabaklı, Tempo Operasyon ve Müşteri İlişkilerinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Işık Tazeler, Alonet Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Bal ve Webhelp Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Alaçam, hem kendi kariyer hikayelerinden dikkat çeken anılarını paylaştılar hem de sektördeki genç liderlere ilham veren samimi paylaşımlarda bulundular.

Zirve, Sinir Bilimleri Uzmanı Dr. Kerem Dündar’ın, ‘Dönüşen Dünyada Senin Beynin’ konulu büyük ilgi toplayan konuşmasının ardından, hediye çekilişi ve geleneksel toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.