Üye Toplantımızı 23 Ekim Tarihinde Gerçekleştirdik

53 üye kurumdan 140 temsilcinin davetli olduğu üye toplantımıza, aramıza son katılan üye firmamız olan ve toplantımızda yer alan Kale Kilit firmasının  temsilcilerine “ hoş geldiniz “ diyerek başladık.

Kale Kilit temsilcilerinin duygu ve düşüncülerini aktarmalarının ardından diğer toplantı gündemlerimize geçtik.

İlk olarak kamu kurumlarına yapmış olduğumuz ve yapmayı planladığımız ziyaretlerimizle ilgili bilgiler paylaştık. Daha sonrasında ise yakın zamanda tamamladığımız “GDPR’a Yakından Bakış Semineri” ve “4. Takım Liderleri Zirvesi” ile ilgili bilgileri, fotoğraf ve videoları değerli üye temsilcilerimizle paylaştık.

Bu yıl yine büyük bir heyecanla organize ettiğimiz Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvemizin hazırlıkları hakkında üyelerimizi bilgilendirmemizin sonrasında ise ISO 18295 Hizmet Standardımız, strateji çalıştayımızın çıktıları, Altın Kulaklık Ödüllerimiz, Kızılay kan bağışı organizasyonumuz ve SesiMiras projemiz ile ilgili hatırlatmalarımızı gerçekleştirdik.