CMC Turkey, 215 Çocuğun Hayatına Dokundu

Vodafone 41. İstanbul Maratonu, 3 Kasım tarihinde ‘İstanbul senin, durma koş’ sloganıyla koşuldu. Maratona genciyle yaşlısıyla yaklaşık 140 bin kişi katıldı. Kurumsal katılımın da olduğu etkinlikte birçok şirket dernek ve vakıflar için bağış toplama amacıyla koştu. Bu kapsamda Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı adına bağış toplayan CMC, 22 çalışanıyla maratonda yer aldı. Kampanyalarının 15. gününde hedeflerinin yüzde 53’ü tamamlanırken, böylece 215 çocuğun, içinde giyim, kırtasiye, kitap gibi araç gereçlerin olduğu bir yıllık Gelecek Kutusu’nu karşılanmış oldu.

İyilikle attığı her adımda, TOÇEV’i destekleyen ve çocukların geleceğine katkıda bulunan CMC’nin kampanyası devam ediyor. 18 Kasım’a kadar devam edecek olan bağış kampanyasında çocukların ihtiyaçlarını karşılayabilmek mümkün. İlkokuldan üniversiteyi bitirinceye kadar eğitim hayatını destekledikleri çocuklar için ilkokul-lise döneminde yılda üç kez isimlerine özel gönderilen Gelecek Kutuları ile çocuklar eğitim hayatlarına eksiksiz bir şekilde devam edebiliyor. Bunların yanında atölye çalışmaları, sosyal etkinlikler ve yaz kampları ile psiko-sosyal ve kültürel gelişimleri de destekleniyor.