Yönetim Kurulu Toplantımızı 13 Mayıs'ta Gerçekleştirdik

Koronavirüs pandemisi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisi devam ettiriyor. Ofislerimizi evlerimize taşıdığımız bu dönemde, Yönetim Kurulu Toplantılarımızı online olarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

13 Mayıs tarihli toplantımızın en önemli gündemlerinden biri, evden çalışma modeline geçiş yapan çağrı merkezleriyle ilgili durum değerlendirmesi oldu. Çağrı merkezlerinin yaşanan sürece çabuk uyum sağladığı ve çok hızlı bir şekilde evlere geçiş yaptığının altı çizildi. Toplantımızın ilerleyen bölümlerinde ise İleti Yönetim Sistemi ile ilgili güncel bilgi aktarıldı.

İkinci bölümde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Eniz Akdağ'ın, Türk Telekom'dan AssisTT'e geçişinin ardından boşalan başkan yardımcılığı pozisyonuna, Yönetim Kurulu Üyelerimizin oylarıyla, AssisTT Çağrı Merkezi Genel Müdürü Haktan Saran seçildi.

Son olarak ise salgın ve izolasyon döneminde çağrı merkezlerinin önemine vurgu yaptığımız ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ettiğimiz video çalışmamızın yankıları hakkında üyelerimizi bilgilendirdik. İlgili videoyu aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=GlvlrTPtEjo