Yönetim Kurulu Toplantımızı 11 Kasım’da Gerçekleştirdik

Devam eden pandemi önlemleri çerçevesinde online olarak gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımıza kasım ayında da devam ettik. 11 Kasım’da bir araya gelen yönetim kurulu üyelerimiz toplantımızın ilk bölümünde, derneğimize üyelik başvurusunda Dicle Elektrik A.Ş.’nin başvurusunu değerlendirdi ve oy birliği ile onayladı.  Dicle Elektrik A.Ş. ‘nin de aramıza katılmasıyla üye sayımız 54’e yükselmiş oldu.

Toplantımızın devamında, ISO18295 Müşteri Hizmetleri Standardı kapsamında belgelendirdiğimiz Burgan Bank’ın çağrı merkezi yöneticileri Kemal Yavuzçetin ve Fatih Horasan’ı toplantımıza misafir ederek başarıyla geçen sürece ilişkin değerlendirmeleri alındı. Ayrıca yönetim kurulu üyelerimiz kendilerini hak kazandıkları sertifika için tebrik etti.

Toplantımız, her yıl Derneğimiz tarafından gerçekleştirilen Türkiye Çağrı Merkezi Pazar Araştırması’nın 2020 yılına ilişkin hazırlıklarının bilgilendirmeleriyle devam etti. Hazırlıklarına başladığımız Araştırmamızın ilk etabında araştırmaya katılacak olan firma listelerinin güncelleme sürecinin tamamlanmak üzere olduğunun ve sonraki aşamada da anketlerin bu firmalara iletilerek verilerin toplanması sürecine geçileceği bilgisini paylaştık.