Derneğimizin Yeni Üyesi Hepsiburada Oldu

Derneğimizin yeni üyesi, Türkiye'nin en büyük e-ticaret şirketleri arasında yer alan Hepsiburada oldu. Hepsiburada'nın aramıza katılmasının ardından Derneğimizin üye sayısı 55 oldu.

Hepsiburada Hakkında

1998'de Hanzade Doğan tarafından ilk tohumları atılan ve 2001 yılından itibaren Hepsiburada markasıyla devam ettiği yolculuğunda bugün Türkiye'nin Hepsiburada'sı olarak, 30'dan fazla kategoride, 44 milyon ürün çeşidini müşterileriyle buluşturuyor. Silikon Vadisi ile Kapalı Çarşı kültürünü, veri ile tecrübeyi harmanlayan ekibiyle, aylık 250 milyonun üzerinde ziyarete ev sahipliği yapıyor.

Hepsiburada, müşteri deneyimini merkeze alan bir felsefeyle, on binlerce işletmeyi bir araya getiren pazaryeri modeliyle, Türkiye'nin ve bölgenin en büyüğü olan Akıllı Operasyon Merkeziyle, sektörün çıtasını yükselten teknolojik çalışmalar yürüttüğü Ar-Ge Merkeziyle sektörün gelişimine ve dijital dönüşüme liderlik ediyor.

Hepsiburada yaptığı yatırımlarla, her biri alanına yenilikçi bakış açısı kazandıran HepsiJet, HepsiExpress, HepsiPay, HepsiAd, HepsiFly, HepsiGlobal gibi yeni marka ve hizmetleri hayata geçirerek, tüm paydaşlarına ve sektöre fayda sağlayan dev bir "süper uygulama" ekosistemini inşa ediyor.

Bir teknoloji şirketi olarak; teknolojinin yıkıcı değil, yapıcı gücüne odaklanan Hepsiburada, Hepsiyürekten çatısı altında birçok farklı dernek ve sivil toplum kuruluşuna destek veriyor; toplumsal gelişime katkıda bulunuyor. Ayrıca 2017'de başlattığı Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programıyla kadınların ekonomiye katılımını destekliyor; e-ticarette kendi işlerini kurma ve büyütme fırsatı sunuyor.

Hepsiburada 20 yılı aşkın süredir inovasyon ve girişimcilik ruhuyla sürdürdüğü yolculukta, bugün Türkiye'nin Hepsiburada'sı olarak dünya teknoloji borsası NASDAQ'ta halka arz edilen ilk ve tek Türk şirketi olmanın da gururunu yaşıyor.

Gebze' de bulunan operasyon merkezinde müşteri hizmetleri operasyonlarını da yürüten Hepsiburada, müşterilerine telefon, whatsapp, hepsiburada mobil uygulaması, sosyal medya ve web sitesi kanalları üzerinden hizmet veriyor. Önceliği müşteri taleplerine ilk temasta çözüm üretmek olan Hepsiburada Müşteri Hizmetleri'nin odak noktası müşteri memnuniyeti olup, her kanalda ölçümlenmektedir.