11 Mayıs’ta Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik

Online olarak gerçekleştirdiğimiz yönetim kurulu toplantılarımızın ilk bölümünde derneğimize üyelik başvurusunda bulunan Odeabank’ın üyelik başvurusu değerlendirildi ve oy birliğiyle onaylandı. Odebank’ın üye olasının ardından derneğin üye sayısı 52 üyeye yükselmiş oldu. Tüm Odeabank ailesine bir kez daha “Aramıza Hoş Geldiniz” diyoruz.

Toplantının devamında, 3 yıllık stratejilerimizin belirlendiği strateji toplantısının çıktılarıyla ilgili olarak yönetim kurulu üyeleri genel bir değerlendirme yaptılar. Önümüzdeki 3 yıl süresinde hayata geçirilecek aksiyonların belirlenmesi ve önceliklendirilmesi için 2.strateji toplantısının gerçekleştirilmesine karar verildi.

Toplantımızda ayrıca uzun bir aradan sonra düzenleyeceğimiz sektör buluşmaları etkinliklerinin yüz yüze yapabileceğine dair bir karar da alındı.