Çağrı Merkezi Sektörünün Genç Yöneticileri ÇMD 7. Takım Liderleri Zirvesi’nde Buluştu

Güçlü Takımlar, Güçlü Liderler, Güçlü Sektör’ temasıyla hazırladığımız Takım Liderleri Zirvemizin 7.sini büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. 800’ yakın genç yöneticimizin katıldığı etkinliğimizin açılışını ise Yönetim Kurulu Başkanımız Rengin Ağılönü, Başkan Yardımcılarımız Banu Hızlı, Çağatay Aynur, Haktan Saran, Zekeriya Arslan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Beyaztaş ile birlikte  gerçekleştirdiler.

Çağrı merkezleri sektörünün, salgının ilk günlerinden itibaren verdiği başarılı sınav ile hayatın kesintisiz devam etmesinde büyük rol oynadığı, teknolojinin sunduğu imkanlarla önümüzdeki dönemde iş modelleri ve süreçlerde de değişim yaşanacağı vurgulandı.

Programın devamında; ‘İnsan Nasıl Değişir, Nasıl Değişmez’ isimli sunumuyla ilgiyle takip edilen Klinik Psikolog ve Yazar Beyhan Budak; kendimizi geliştirmek adına önemli ipuçlarını katılımcılara aktararak uygulanacak küçük yöntemlerle büyük değişimlerin nasıl gerçekleşebileceğine dair tavsiyelerini paylaştı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Rengin Ağılönü’nün moderatörlüğünde gerçekleşen  ‘İnsan Kaynakları Süreçlerinde Takım Liderlerinin Rolü’ başlıklı bir oturumumuzda ise, CMC Turkey İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Barış Şanlıoğlu ve Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zafer Çavdar yer aldı. Takım Liderleriyle önemli tecrübelerini paylaşan konuklarımız, çalışan deneyimi yolculuğunda Takım Liderlerinin üstlendikleri önemli sorumlulukların da altını çizdiler.

Zirvemizin son bölümünde ise, “Sektörden Başarı Hikayeleri” bölümümüzde DHL Çağrı Merkezi Müdürü Altınay Akkoyunlu ve Assistt Müşteri Yönetimi Müdürü Serim Yılmaz Tufan’ı konuk ettik.aldılar. Müşteri Temsilcisi olarak başladıkları kariyerlerini başarıyla inşa eden değerli yöneticilerimiz, kariyer yolculuklarıyla ilgili kıymetli bilgileri paylaştılar.

Takım Liderlerinden gelen soruların da yanıtlandığı zirvemizin sonunda yaptığımız çekilişle 50 adet kitap hediyemizi de katılımcılarımıza hediye ettik.