Van'daki Öğrenciler Derneğimizin ve Üyelerimizin Katkılarıyla Bilişim Sınıflarına Kavuştu

Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Yatıksırt İlkokulu’nun yöneticileri, Derneğimizle temasa geçerek okullarında bir bilişim sınıfı kurmak istediklerini ve bilgisayar ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Dernek olarak Van ve çevre illerinde operasyonları bulunan üyelerimizi hemen bilgilendirdik ve okulun bu ihtiyacına hızla cevap vererek 33 adet bilgisayarın Yatıksırt İlkokulu’na ulaştırılmasını sağladık.

Üyelerimizin katkılarıyla donatılan bilişim sınıfı, yeni eğitim öğretim yılında Vanlı öğrencilere teknoloji okuryazarlığı kazandırmaya başlayacak ve 21. yüzyılda eşit becerilere sahip öğrenciler yetiştirilmesine katkıda bulunacak. Bilgisayarları teslim alan okul yetkililerinin paylaştıkları fotoğraflar ve öğrencilerin mutluluğu bizleri de çok mutlu etti. Dernek olarak bu anlamlı ve değerli desteği sağlayan tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.