Başkandan Mesaj!

Merhaba,

Bir önceki sayımızda sizlere bahsettiğim üzere, yeniden yapılandırdığımız komitelerimiz; Alt Yapı ve Teknoloji Komitesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Komitesi,  Kamu İlişkileri ve Hukuk Komitesi, Global Rekabet Komitesi, İletişim ve Üye Kazanım Komitesi ile Strateji Komitesi olarak hızla çalışmaya başladılar ve proje önerilerini Yönetim Kurulumuzun onayına sunmaya başladılar. Uzun süren pandemi döneminden sonra faaliyetlerimizi daha aktif olarak sürdürmek için zaman ve kaynak açısından en uygun projeleri önceliklendirerek hayata geçirilmek için gün saydığımızı söyleyebilirim.

Diğer yandan yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Yardımcıları olarak, Derneğimizi ve sektörümüzü temsilen Ankara’da bulunan önemli kamu kurumlarındaki yetkililerle tanışmak, yönetim değişikliğimizi duyurmak ve sektörümüz adına her türlü işbirliğine açık olduğumuzun mesajlarını vermek üzere bir ziyaret planı oluşturuyoruz.

Bildiğiniz üzere, İŞKUR tarafından sağlanan istihdam teşviklerinin henüz yürürlüğe konmaması sebebiyle yaşadığımız sıkıntıları daha önce yetkililere aktarmıştık. Ancak sonrasında somut bir gelişme olmaması sebebiyle konunun önemine bir kez de kamuoyu nezdinde dikkat çekmek adına hazırladığımız basın bültenini tüm basın-yayın kuruluşlarına servis ettik. Bültenimiz hem dijital hem de yazılı çeşitli mecralarda geniş yer buldu. Konuyu Ankara’dan takip etmekle birlikte bültenimizin de sürecin hızlanmasına katkı sağlayacağını ve en kısa zamanda istihdam teşviklerimize kavuşmayı umuyoruz.

Pandemi sebebiyle iki yıl ara verdiğimiz ÇMD Geleneksel Çağrı Merkezi Zirvemizi, 20 Ekim 2022’de Shangri-La Bosphorus İstanbul’da yeniden yüz yüze gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Birbirinden değerli profesyonel konuşmacılarımızla fark yaratan ve özlediğimiz etkinliğimizde tüm değerli sektör liderlerini aramızda görmek istiyoruz. Etkinlik program ve detaylı bilgi için Derneğimizin web sitesini, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, bizlerle temas kurabilirsiniz.

Benzer heyecanı 6 Ekim 2022’de düzenleyeceğimiz Takım Liderleri Zirvesi Webinarımız için de yaşıyoruz. Yoğun ilgi ve istek üzerine geçtiğimiz yıl 2 kez düzenlediğimiz webinarımıza bu sene rekor bir katılım olacağını şimdiden söyleyebilirim.

Son dönemde  aramıza katılan yeni üyemiz GDZ Enerji Yatırımları’na  “hoş geldiniz” diyorum ve hepinize sevgilerimi iletiyorum.

Bir sonraki sayımızda görüşmek üzere,

ÇMD Yönetim Kurulu Başkanı

Banu Hızlı