Derneğimizin Yeni Üyesi Hepsiemlak Oldu

2006 yılından itibaren faaliyet gösteren Hepsiemlak, Derneğimizin yeni üyesi oldu. Hepsiemlak'ın aramıza katılmasıyla üye sayımız 57 oldu.

Hepsiemlak Hakkında

Doğan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Hepsiemlak, 2006 yılında kurulurken önemli bir misyonu yerine getirmeyi amaçlıyordu; Emlak arayanları ihtiyaçlarına en uygun ilanlara hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırmak. Hepsiemlak bugün geldiği noktada emlak sektörünü tek bir çatı altında toplamayı başarmış ve emlak sektörünün dijitalleşmesinde öncü rol üstlenmiştir.

Bunu rakamlarla ifade etmek de mümkün. Google Analytics verilerine göre; 2022 yıl sonu itibarıyla aylık ortalama 6,5 milyon tekil ziyaretçi ve 22 milyona yakın trafiğimizle Türkiye’nin emlak ilancılığında dikey faaliyet gösteren en eski dijital markası olmanın gururunu taşıyoruz.

Hepsiemlak müşteri hizmetleri, haftanın her günü sabah 09:00 akşam 21:00 saatleri arasında tüm iletişim kanallarından hizmet vermektedir.

Müşteri hizmetleri; güçlü CRM ve teknoloji alt yapısıyla, uçtan uca iletişimi tüm süreçlere adreslemiş, memnuniyeti ön planda tutmayı amaç edinmiş tecrübeli arkadaşlardan oluşmaktadır.

Hepsiemlak vizyonunda emlak sektöründeki uzmanlığımız sayesinde emlak alıp satmak isteyen herkes için en güvenilir platform olmayı hedefliyoruz. Misyonumuzu da emlak alım-satım-kiralamada en hızlı ve en kullanışlı ilan servisini sunmak olarak belirtebiliriz. Bunu yaparken kalite odağı ile ilanların doğruluğunu ve güncelliğini sağlamak, emlak sektörüne dair her türlü kritik bilginin A’dan Z’ye en güvenilir içerik sağlayıcısı olmak da varoluş nedenlerimiz arasında yer alıyor.  En güvenilir ve uzman emlak profesyonellerinin tercih ettiği platform olmak, inovasyon ile emlağa dair en kazançlı yeni ürünleri müşterilerimiz ile buluşturmak, en hızlı müşteri hizmetleri deneyimini kişiselleştirilmiş şekilde sunmak da vazgeçilmez görevlerimiz arasında.