Yönetim Kurulu

Yönetim kurulumuzda 1 başkan , 4 başkan yardımcısı ile toplam 13 asil üye bulunmaktadır.
Yönetim Kurulu Başkanı

S. Rengin Ağılönü

Yönetim Kurulu Başkanı

1967 Ankara doğumlu olan Rengin Ağılönü, 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümünden mezun oldu. Aynı sene İş Bankası’nda Organizasyon Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcısı olarak iş hayatına başladı. İş Analizi, İş Basitleştirme, Kadro Hesaplama, Verimlilik Analizleri konularında çalışmalar yaptı. Organizasyon Müdürlüğünde çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2006- 2010 arasında Değişim Yönetimi Başkanlığında; organizasyon-süreç-insan kaynakları ve teknoloji değişimlerini kapsayan Müşteri Odaklı Dönüşüm Programının tasarım ve uygulamalarında görev aldı. 2010 yılında; Çağrı Merkezi, Müşteri Talep ve Şikayet Yönetimi, Bankamatik Operasyonları gibi fonksiyonları içeren ADK Operasyonları Bölümü Müdürlüğüne atandı. 2012 yılından itibaren Erişim Müşteri Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Banu Hızlı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Banu Hızlı, iş yaşamına 1996 yılında kurumsal bankacılık alanında başladı. Sonrasında çeşitli bankalarda şube yönetimi, bölge yönetimi, segment yönetimi, proje yönetimi ve kanal ve dış kaynak yönetimi sorumlulukları içeren üst düzey rollerde bulundu. 2016 yılında ise şu anda genel müdürü olduğu CMC Turkey ailesine operasyonlar ve müşteri ilişkilerinden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak katıldı.

Çağatay Aynur

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği bölümünden 1993 yılında mezun olan Çağatay Aynur, Erkunt Döküm Sanayinde çalışma hayatına başlamış olup , Martı Ltd şirketinde Satış Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 2000 yılında Turkcell Grup bünyesine Müşteri Yöneticisi olarak katılmıştır.

Turkcell’de sırasıyla Stratejik Müşteriler ve Kamudan Sorumlu Bölge Müdürü, Büyük Ölçekli İşletmelerden Sorumlu Satış Müdürü, Büyük Ölçekli İşletmelerden Sorumlu Kurumsal Satış Direktörü ve son olarak Orta Ölçekli İşletmelerden Sorumlu Kurumsal Satış Direktörü olarak görev yapmıştır.

1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle de Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü olarak görevini yürütmektedir.

Emre Silvan

Yönetim Kurulu Üyesi

1978 doğumlu Emre Silvan lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesinde tamamlamıştır.  Bahçeşehir Üniversitesinde MBA’ni Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi bölümünde gerçekleştirmiştir. Kariyerine 2000 yılı itibariyle Turkcell İletişim Hizmetleri’nde başlamıştır. 2000-2017 yılları arasında sırasıyla Müşteri Temsilciliği, Süreç Yönetimi Müdürlüğü ,Teknik Destek ve İş Süreçleri Müdürlüğü , Satış Stratejileri ve Performans Yönetimi Müdürlüğü son olarak da Kurumsal Fix & IT Servisleri Süreçleri Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. Satış ve Müşteri Deneyimi,  A’dan Z’ye çağrı merkezi yönetimi,  süreç yönetimi, değişim yönetimi, performans yönetimi, outsourcing, inhousing , satış stratejileri vb. alanlarında  performansı artırıcı, inovatif çözümler içeren projelerde yer aldı. Ayrıca Sabit Telekom dünyasında uzmanlaştı ve kariyer yolunu genişletti.

2017 yılında Vodafone Bilgi Teknolojileri A.Ş’de Sabit Hzimetler Kıdemli müdürü olarak göreve başlamıştır. 850 bin Vodafone Net müşterisine sunulan ev telefonu, evde internet ve tv ürünlerinin kurulum, aktivasyon ve  tüm çağrı merkezi hizmetlerinin yönetiminden sorumlu olmuştur.

Ekim 2018 itibariyle Bireysel Müşteri Hizmetleri Direktörlüğü görevine atanmıştır. Önemli görevler alan Emre Silvan , 4500 ü aşkın çağrı merkezi çalışanı ile Türkiye’nin 11 farklı ilinde yer alan çağrı merkezi ağının merkezi yönetimini üstlenmektedir.

19 yılı aşkın tecrübesi ile çağrı merkezi sektörüne hizmet vermeye devam eden Emre Silvan iyi derecede İngilizce bilmektedir ve bekardır.

Haktan Saran

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

1975 doğumlu Haktan SARAN, Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden mezun oldu. İş hayatına 1995 yılında Koçbank çağrı merkezinde başlayan Saran, çağrı merkezi alanında farklı pozisyonlarda çalıştıktan sonra 1999 - 2004 Yılları arasında Denizbank Alternatif Kanal yönetiminde görev aldı. 2005-2014  yılları arasında Turkcell Global Bilgi’de sırasıyla Müşteri Hizmetleri Operasyon Müdürlüğü ve Turkcell Bireysel Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Alonet Bilgi Teknolojileri firmasında Genel Müdür olarak görev yapan Haktan Saran, şu an Assistt Çağrı Merkezi'nde Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Hüseyin Şerif Beyaztaş

Yönetim Kurulu Üyesi

1972 Eskişehir doğumlu olan Beyaztaş, 1993 - Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunudur.

İş yaşamına 1995 yılında Arçelik Tüketici Hizmetlerinde eğitim danışmanı olarak başlayan Hüseyin Şerif Beyaztaş, 2006 yılına kadar Arçelik Tüketici Hizmetlerinde çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. Arçelik’in global yolculuğunda, 2006-2010 yılları arasında,  Tedarik Zincirinde İthalat Lojistik Yöneticisi olarak, 2010 - 2014 yılları arasında İhracat Lojistik Yöneticisi olarak dış ticarete imza atmıştır. 2014 yılında Arçelik’in Tayland yatırımında Beko Tayland Operasyon Direktörü görevine atanan Beyaztaş, 2015 Şubat ayından bu yana Arçelik Tüketici Hizmetleri Direktörü olarak görev yapmaktadır.

Hüseyin Şerif Beyaztaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mehtap Soyutürk Olkun

Yönetim Kurulu Üyesi

Mehtap Soyutürk OLKUN, Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Ardından  Bilgi Üniversitesi’nde  Yönetim ve Pazarlama alanında  MBA yaptı. Profesyonel iş hayatına Avrupa Amerika Holding bünyesinde reklam ve marka bölümünde başlayıp sonrasında  QNB Finansbank  bünyesinde Bireysel Bankacılık Satış Bölümünde farklı pozisyonlarda  yönetici olarak görev aldı.  2007-2011 yılları arasında Fortis Bank’da sırasıyla , şube dışı saha satış ekiplerinin müdürlüğünü, pos ödeme sistemleri ve taşıt finansmanı bölümlerinin müdürlüğünü yaptı. Fortis Bank ve Türk Ekonomi Bankası birleşmesi sonrası Türk Ekonomi Bankası bünyesinde farklı bölümlerde görevine  devam etmiş olup 2018 itibariyle de Şube Dışı satış kanalları ve Müşteri etkileşim merkezi Bölüm Direktörü olarak çalışmalarını yürütmektedir.  Dijital transformasyon, Romote çalışma modellerinin oluşturulması ve satış etkinliğinin arttırılması  projelerinde rol almaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Mehtap Soyutürk OLKUN, evli ve 2 çocuk annesidir.

Metin Tarakçı

Yönetim Kurulu Üyesi

İş yaşamına 1996 yılında Koçbank’ta Çağrı Merkezi’nde başlayan Metin Tarakçı, 2005 yılına kadar Egebank, HSBC, Koçbank gibi sektörün önde gelen bankalarının Çağrı merkezi birimlerinde çeşitli pozisyonlarda görev almıştır. 2005 yılında dış kaynak sektörüne geçiş yapan Tarakçı, CMC ve Callpex Çağrı Merkezlerinin Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir.

2016 yılı itibarı ile Avrupa’nın en büyük dış kaynak hizmet sağlayıcılarından biri olan Webhelp SAS’ın, Callpex’ i satınalma sürecini yöneten Tarakçı, yeni adıyla Webhelp Türkiye’nin CEO’su olarak görevini sürdürmektedir.

20 yılı aşkın tecrübesi ile çağrı merkezi sektörüne hizmet vermeye devam eden Metin Tarakçı, İleri Düzey SPK Lisans Programı’nı bitirmiş, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Murat Akman

Yönetim Kurulu Üyesi

1964 Istanbul doğumlu olan Murat Akman Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra İTÜ Makine Mühendisliğinde lisans, İTÜ İşletme Mühendisliğinde de yüksek lisans yapmıştır.

Sumitomo Corporation Istanbul şubesi Elektronik ve Makine bölümü Pazarlama Müdürlüğü sırasında dünya üzerinde farklı ülkelerde bulunan şirket ofisleri kanalı ile ürün ithalat/ihracatı ve bayi yapılandırması faaliyetlerinde bulunduktan sonra, Oyak-Renault ‘da yurtdışı satış sonrası koordinatörlüğü görevinde bulundu. Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetlerde satış sonrası yapılandırması ve servis ağlarının kurulumu görevinde bulundu.1999 yılında Turkcell İletişim Hizmetleri’ nde   tüm yurtta ana müşteri iletişim kanalı olan bölge ofislerinin yönetimini üstlendi. Sonrasında müşteri iletişim kanallarının yüz yüze den çağrı merkezi ve web ortamına geçmesiyle birlikte Turkcell Global-Bilgi Genel Müdür Yardımcılığı görevine geçmiştir. Burada hem operasyon hem de ticari faaliyetlerin yönetiminde bulunduktan sonra Pluscom İletişim A.Ş ‘yi kurdu ve halen yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

Murat Akman, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Murat Dursun

Yönetim Kurulu Üyesi

1956 Adana doğumlu Murat Dursun, Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Akabinde İstanbul Üniversitesi İşletme İktisadı Enstitüsü 23. Dönem İşletmecilik İhtisas Programını tamamladı. İş hayatına 1980 yılında Beko Ticaret A.Ş. de başlayan Murat Dursun, 1987 yılından itibaren Elektronik cihazlar ve telekomünikasyon sektörlerinde kurduğu şirketleri ile ticari faaliyetini sürdürmüştür. 2012 yılından bu yana Çağrı Merkezi Sektöründe de yer almaktadır. Ticari faaliyetlerinin yanı sıra; 12 yıl süre ile MOBİSAD Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanlığı ve Genel Başkanlık görevini yapmıştır. 2002 yılından bu yana; TOBB Türkiye Telekomünikasyon Meclisi Kurucu Başkanlığı ve bir dönem Meclis Başkanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İnternet Geliştirme Kurulu Üyeliği, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Komisyon Üyelikleri görevlerini üstlenmiştir.

SİNERJİTÜRK Etkin İş ve Güç Birliği Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Ticaret Odası Telekomünikasyon sektörünü temsilen Komite ve Meclis Üyeliği, Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. Ayrıca MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği üyesidir.

Evli  ve 2 çocuk babasıdır.

Nafiz Terzioğlu

Yönetim Kurulu Üyesi

1969 Zonguldak doğumlu olan Nafiz Terzioğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

İş hayatına; 1994 yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde, Mühendis olarak başlayıp, sonrasında 1996 yılında İGDAŞ’da Şef (Ticari Hizmetler) pozisyonuna atanmıştır. İGDAŞ’da sırasıyla Bölge Müdür Yardımcısı (Ticari Hizmetler ve Pazarlama), Müşteri Hizmetleri Müdürü, Ticari Hizmetler Müdürü, Pazarlama Müdürü, Satınalma Müdürü, Teknik ve İdari İşler Müdürü pozisyonlarında çalışmıştır.

20 yılı aşkın yöneticilik tecrübesi bulunan Terzioğlu, bu süreçte Kurumsal Risk Yönetimi, Stratejik Planlama, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, Tedarikçi Yönetim Sistemi ve Süreç Yönetim Sistemleri Kurullarında aktif yer almıştır. Aralık 2016’dan bu yana da Türk Telekom Toptan Müşteri Hizmetleri Direktörü olarak görev yapmaktadır, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tolga Uçbağlar

Yönetim Kurulu Üyesi

Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nden mezun olan Tolga Uçbağlar, kariyerine 2000 yılında Yapı Kredi’de Müşteri Temsilcisi olarak başladı. Ardından Avea, Siemens, Turkcell Global Bilgi ve son olarak Groupon’da görev alan Uçbağlar, 2013 yılında Teleperformance Türkiye’ye Operasyon Direktörü olarak katıldı. Tolga Uçbağlar, 2015 yılında Teleperformance’ın 65 ülkeden 15 çalışanının kabul edildiği Teleperformance University Üst Düzey Yönetici Eğitim Programı’na seçilerek Portekiz, Brezilya, Meksika, Amerika gibi farklı ülkelerde Kültür Yönetimi, Pazarlama, İş Geliştirme, Operasyon & IT & Güvenlik ve Finans alanlarında eğitimler aldı. 2016 yılında İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı görevine terfi eden Tolga Uçbağlar, evli ve bir kız çocuk babası. İleri derecede İngilizce biliyor; ilgi alanları arasında ise su altı sporları ile futbol yer alıyor.

Zekeriya Arslan

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

1971 Ankara doğumlu Zekeriya Arslan Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Enformasyon lisansı ve Yeditepe Üniversitesi MBA mezunudur. Kariyerine Northern Telekom’da ARGE mühendisi olarak başlayan Arslan, Allianz Grubu firması olan Mondial Assitance Türkiye’de 7 sene üst düzey yönetici olarak çalışmış, İngiltere, Almanya, İtalya ve  Fransa’da birçok çağrı merkezi projesinde yer almıştır.

Şu anda 200 kadar firmanın çağrı merkezi hizmetlerini sunmakta olan EchoCCS kurucusu ve CEO’sudur. Arslan, Türkiye’nin ilk çağrı merkezi kitabı olan A’dan Z’ye Çağrı Merkezi Dünyasının da yazarıdır.

Emre (17) ve Aras (5) isimli iki erkek çocuğu vardır. Yazarlık, yüzme, squash ve paraşüt ile yarı profesyonel ilgilenen Arslan, P4 seviye paraşüt pilotudur.