ÇMD Üyeleri “ÇMD Global Rekabet Sohbetleri Webinar”ında Buluştu!

Derneğimizin değerli Global Rekabet Komitesi Üyeleri tarafından Dernek üyelerinin katılımına özel düzenlenen “ÇMD Global Rekabet Sohbetleri” webinarı keyifli bir sohbetle gerçekleştirildi.

Webinarın açılışında Derneğimizin Genel Sekreteri Demet Koçkal tarafından Global Rekabet Komitesi’nin faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Komite üyelerinden Atos Müşteri Hizmetleri Türkiye CEO’su Okan Gözütok, Türkiye’nin hizmet ihracatı potansiyelini ortaya koyarak “Türkiye neden hizmet ihracatına daha çok odaklanmalı?” sorusuna yanıt olacak çok değerli bilgiler paylaştı. Majorel CCO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Bayır, çağrı merkezi hizmet ihracatının Türkiye’nin dış ticaret faaliyetlerine sağladığı katma değere deyaylıca değinirken, Webhelp Türkiye CSMO’su Arzu Tekin, Türkiye’de hizmet ihracatının mevcut durumu ve uygulamaları hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular ise , Türkiye’den verilen çağrı merkezleri hizmetlerinin geleceğine ilişkin öngörülerini katılımcılarla paylaştı.  Programın sonunda katılımcılardan gelen soruların tüm komite üyelerince yanıtlandığı webinar, oldukça bilgilendirici ve renkli bir sohbet havasında tamamlandı. Kapanış bölümünde Dernek Genel  Sekreteri Demet Koçkal, derneğin hizmet ihracatı odağında sürdürdüğü Ankara’daki yetkili kurum ve kişilerle olan temaslar hakkında güncel bilgileri de paylaştı.