Derneğimizin Yeni Üyesi Artiwise

Kurumlara yapay zeka ile sürdürülebilir müşteri memnuniyeti sağlayan Artiwise Müşterinin Sesi Platformu, çağrı merkezi inbound-outbound konuşmalarını, anketleri, chat görüşmelerini, sosyal medya etkileşimlerini, online yorumları ve müşteri destek biletlerini analiz ederek müşteri geri bildirimlerini aksiyon alınacak iç görülere ve etkili stratejilere dönüştürür. Bütünsel ve proaktif yaklaşımla, kurumlar için gerçek zamanlı müşteri iç görülerinin ve müşteri yolculuğunun 360 derecelik bir görünümünü sunarak müşteri deneyimini iyileştiren Artiwise, müşteri memnuniyetini ve yönetimini etkileyen konularla ilgili olarak proaktif kararlar almayı sağlar.

Artiwise'ın bütünsel müşterinin sesi yaklaşımı, ana sorunları/problemleri tespit etmede kök neden analizi ve duygu analizi ile desteklenmektedir. Bu sayede kurumlar bilinçli ve stratejik kararlar alabilmeleri için gerekli aksiyonlarına tek bir platform üzerinde  ulaşabilmektedir. Artiwise, geleneksel müşterinin sesi ve müşteri deneyimi çözümlerinin ötesine geçerek kurumlara müşteri memnuniyetini maksimize etme ve kalıcı müşteri ilişkileri kurmalarını sağlar.

Artiwise;

• Bütünsel bir yaklaşımla Müşteri Deneyimini artırarak,

• Yapay Zeka ile Müşterinin Sesi (VoC) analizi yaparak,

• Müşteri yönetiminde stratejik karar aldırarak,